19 - 12 - 2013

'De stilte voorbij' expositie in Jeroen Bosch Ziekenhuis in 's-Hertogenbosch


Expositie van Ilse van den Berk (schilderijen) en Cecil Kemperink in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in 's-Hertogenbosch. Opening 17 januari 2014, 16.30 uur.

'Big Wave'
Fotograaf: Marloes Coppes

Nieuwe expositie in het Jeroen Bosch Ziekenhuis

Vanaf 17 januari 2014 tot en met vrijdag 28 maart 2014 is op de boulevard van het ziekenhuis de expositie ‘De stilte voorbij’ te zien. De kunstwerken die worden geëxposeerd zijn schilderijen en tekeningen van Ilse van den Berk en keramische kunstwerken van Cecil Kemperink.

Hierbij nodig ik u van harte uit voor de officiële opening van deze expositie. Deze vindt plaats op vrijdag 17 januari 2014 om 16.30 uur bij de expositieruimte aan het einde van de boulevard van ons ziekenhuis.

Celia Noordegraaf, voorzitter van de kunstcommissie, zal kunstenaar Cecil Kemperink interviewen onder het genot van een bescheiden hapje en drankje. Voor- en achteraf is er volop gelegenheid om de expositie te bezoeken. Er zal op deze middag ook een filmpje te zien zijn van het interview met Ilse van den Berk die op dat moment als artist in residence in Finland verblijft. Wij stellen het op prijs wanneer u zich van te voren aanmeldt via communicatie@jbz.nl zodat wij weten hoeveel belangstellenden wij kunnen verwachten.

Wij hopen dat u nieuwsgierig bent om de expositie te bekijken. Meer informatie over kunst in het ziekenhuis vindt u op onze website www.jbz.nl/kunst

Tot ziens op vrijdag 17 januari 2014 om 16.30 uur!

Fotograaf: Marloes Coppes fotografie

 
Entree Expositie 'De stilte voorbij' Jeroen Bosch Ziekenhuis

 

Interview door Celia Noordegraaf,
voorzitter Kunstcommissie JBZ

 
Uit de serie 'Dance' (links) Ronde Jambe
(midden) Relevé. Rechts: Ritme in twee kleuren

 
'Roll Over'

 
Installatie 'Transparant' voor deze locatie gemaakt

Uit de serie 'Eb en Vloed' om aandachtig aan te raken,
te voelen en te luisteren